Jdi na obsah Jdi na menu

Bouzov - podzim, Kost přírodní, odvodnění RD.

Největší realizace v roce 2008

Realizace probíhala během sezony postupně, dle domluvy se zákazníkem. Musím říct, že zákazník tlačil dost na pilu, ale myslím si že jsem mu vyšel maximálně vstříc. Dílo bylo prováděno v Třanovicích lokalita Záluží u nově postaveného rodinného domu.To co jsme tam dělali, bych mohl popsat pouze heslovitě, protože toho bylo docela hodně a doufám, že ve fotogalerií naleznete odpovědi,pokud ne, tak se ptejte v komentáři.Rád Vám odpovím Vaše dotazy.

Zároveň bych chtěl poděkovat majitelům za projevenou důvěru, kterou mi svěřili do vlastních rukou.

Sz.K.

PS:

Fotky z průběhu realizace budu vkládat postupně, jejich docela hodně. Budu vybírat jen ty zajímavé a inspirující pro nové návštěvníky, kteří hledají něco pro své zkrášlení domova.

První fotky určitě nebudou inspirující, spíš pravý opak. Musím se přiznat, že jsem měl ze začátku menší obavy, ale později se ukázalo, že to zvládneme, dřív než napadne první sníh.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Marek Spišák - Reference

„S firmou pana Szarzece jsme byli opravdu spokojeni. Jejich úkol na našem pozemku opravdu nebyl jednoduchý –v první řadě bylo nutné provést odvodnění, terénní úpravy a změnit příjezd k domu. Dále jsme chtěli položit dlažby, sestavit zahradní domek a stání pro auta včetně základů a povrchové úpravy. Všechna činnost byla provedena rychle a ve vynikající kvalitě.“

Když budete mít někdo zájem se podívat, tak tady jsou kontakty na mě.

Mějte se
Ing. Marek Spišák

Hradiště 284
735 42 Těrlicko
marek@spisak.cz
+420 603 866 848


Kutik - Název dlažby.

Dobrý den, na terasu jsme pokládali dlažbu BOUZOV I. od výrobce BETA Olomouc v barevném provedení podzim.
Mějte se.

Ada - pokládka název

LÍBÍ SE MI POKLÁDKA NA TERASE, PROSÍM NÁZEV DRUHU.
DĚKUJI